Menu

Cart

Content

Breadcrumb

zoom

Vinosol 7 dagars vin - Rött

Betyg: Inte betygsatt ännu Tillverkare: Vinosol PDFSkriv utE-post

With shipment Hämtning (Butik: Vinbutiken i Göteborg, Hjalmar Brantingsgatan 7C, Göteborg) for 0,00 kr
Pris 229,00 kr
Ord. pris 229 kr
  • Beskrivning
  • Recensioner

Vinosol i vinsatser är en naturprodukt gjord på solmogna vindruvor odlade i välkända vindistrikt. I de vita vinerna känner du tydligt karaktären av ett vin från sluttningarna vid de berömda floderna Mosel och Rhen. Dessa områden domineras av Riesling-druvan vilken kännetecknas av blommighet och fruktighet. Grancha-druvan, typisk för Rioja-viner, ger de röda vinerna sin tydliga karaktär.
Du jäser ditt Drinkit vin på samma sätt som i de flesta vingårdarna, med hjälp av speciellt renodlad vinjäst och utan att tillsätta några socker. På ett snabbt och enkelt sätt har du snart 30 flaskor välsmakande vin.

Med Vinosol vinsats gör du till skillnad från Vinosol 7-dagars vinsats, ett vin på det traditionella sättet. Du jäser vinet med minimal tillsats av kemikalier och det är klart att dricka inom 2-3 veckor. Använd Vinosol ekspån om du vill ha smaken av ett ekfatslagrat vin och inte har tillgång till ekkaggar.

Vinosol 7-dagars är skapat för den hembryggare som vill ha sitt vin omgående. Med hjälp av en speciell jäst och tillsatser har jästid och efterbehandling förkortats maximalt, tyvärr något på bekostnad av kvalitén. Eftersom ett fulländat vin kräver en viss tid för att mogna kan man nästan återsälla kvalitén genom en tids lagring.

Köper du en vinsats från Vinosol kan du vara säker på att få en produkt skapad med noggrannhet och omsorg. – Låt dig väl smaka.

Innehållsdeklaration

Vinosol vinsats: 5 liter koncentrerad druvsaft justerad med citronsyra (E330) och stabiliserad med S02 (E220). Renodlad vinjäst, jässtopp (E220), för vitviner även klarmedel.

Vinosol 7-dagars vinsats: Speciellt framtagen vinjäst med jäsnärsalt, jässtopp (E220), klarmedel, naturliga och naturidentiska vinaromer (endast för Piesportet och Liebfraumilch), ekspån (endast Rioja). 

Recensioner saknas för denna produkt.
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Vinbutiken

Ölkompaniet Sverige AB

Hjalmar Brantingsgatan 7

417 06 Göteborg, Sverige

Kundtjänst: Tel. 010 20 51 444 (öppet 10-14)
Butik: Tel. 031 23 63 83 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Payson.se

Produkter

  • Vinsatser
  • Ölsatser
  • Vin ingredienser
  • Öl ingredienser
  • Essenser & Fill-up
  • Tillbehör
  • Bar- & Presentartiklar

Åldersgräns

18arsgrans

Дюшеме от emsien3.com