Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Öppet köp & Reklamationer

På Vin-butiken.se är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp.

Ångerrätt:

Hos oss har du 14 dagars öppet köp. För att åberopa öppet köp, måste kvitto/ordernr uppvisas, varan skall vara oanvänd i originalförpackningen med tillhörande plast- och packmateriel kartonger och förpackningar skall vara helt oskadade svetsade och/eller plomberade förpackningar skall vara oöppnade. Vi tar emot retur även vid bruten förpackning om det krävs att förpackningen bryts för att du ska kunna testa produkten.

Du som kund står för returfrakten vid öppet köp och måste vid förfrågan kunna bevisa att du skickat produkten, så be alltid om ett kvitto från posten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan inkl originalkartong väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

Öppet köp gäller inte livsmedelprodukter, mätinstrument, batterier (även laddningsbara), förbrukningsartiklar, måttbeställd vara (t.ex. slang). Har produkten blivit skadad så har vi rätt till att värdera hur stort säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returpengarna.

Reklamation:

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Du har 1 års garanti och 2 års reklamationsrätt på samtliga produkter. Kontakta oss om du behöver utnyttja garantin! 
En reklamation gör du enklast i vår butik. Om du hellre vill skicka garantiärendet till oss, rådgör du alltid med oss så att vi på bästa sätt kan avhjälpa felet. Om felet inte kan avhjälpas på annat sätt än att du returnerar varan, skickas en returfraktsedel. Vi betalar sedan för frakten tillbaka till dig. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Skicka med service-blanketten som du får av oss i returen så att vi snabbt kan utföra rättning. Returer belagda med lösen, löses ej.

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

 Returnadressen är: 

Ölkompaniet Sverige AB
Hjalmar Brantingsgatan 7C
41706 Göteborg

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Vinbutiken

Ölkompaniet Sverige AB

Hjalmar Brantingsgatan 7

417 06 Göteborg, Sverige

Kundtjänst: Tel. 010 20 51 444 (öppet 10-14)
Butik: Tel. 031 23 63 83 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Payson.se

Produkter

  • Vinsatser
  • Ölsatser
  • Vin ingredienser
  • Öl ingredienser
  • Essenser & Fill-up
  • Tillbehör
  • Bar- & Presentartiklar

Åldersgräns

18arsgrans

Дюшеме от emsien3.com